•  
  •  

Luisteren naar verhalen voor een samenleving in beweging

Home Agenda Van de Kook energiedialoog Resto van Harte Utrecht

Van de Kook in de Resto van Harte Utrecht

Wij willen je uitnodigen voor een ‘Van de Kook’ sessie. Het is een ontmoeting met lekker eten, mooie verhalen en een goed gesprek over energie. Op deze manier geven we de ervaringen van bewoners met energie een plek in de landelijke energiedialoog. Deze keer zijn we te gast bij de Resto van Harte in Utrecht op haar avond over Groningen. 

Groningse pot

Op dinsdag 14 juni gaat er niets boven Groningen. We eten een Groningse pot en voeren tussen het eten door Groningse praatjes. Want daar in het hoge Noorden zorgt de aardgaswinning voor problemen. Het is daar het gesprek van de dag en wij gaan er ook over praten. Dat doen deze avond wij met de organisatoren van de ‘Van de Kook sessies’, die in het hele land gesprekken voeren over energie en wonen. ‘Van de Kook’  is een ontmoeting met lekker eten, mooie verhalen en een goed gesprek over energie.

Gronings gas

Om de CO2 uitstoot in Nederland omlaag te brengen, is het nodig dat we anders met energie omgaan in ons eigen huis. Waarschijnlijk zullen wijken in de toekomst gasvrij worden. Dat betekent dat we ons huis anders gaan verwarmen en niet langer met een gasfornuis eten koken. Hoe zou het zijn om gasvrij te wonen? Hoe organiseer je dat? Wij zullen je vragen mee te denken en je verhalen te delen. Omdat gas niet alleen een vraagstuk voor Groningers is. 

Resto van Harte

Resto Van Harte Utrecht Kanaleneiland
3-Generatiecentrum 
Bernadottelaan 23
3527 GA Utrecht

Tijdstip 

14 juni 2016
17.30 start
18.00 eten
20.00-21.00 doorpraten over gasvrij wonen

Met dank aan Energie U voor de verbinding met de Resto van Harte >>. 

Aanmelden is nodig via de Resto van Harte >>.

Meer informatie over 'Van de Kook' vind je hier >>.