• Partners  
  • Partners  

Luisteren naar verhalen voor een samenleving in beweging

Home Partners


Partners en samenwerken

Waterschrijver is betrokken bij een aantal samenwerkingsverbanden en organisaties.

Het Storytelling Gilde

Het Storytelling Gilde (in oprichting) verenigt bevlogen en ervaren storytellingspecialisten in Nederland, die verhalen inzetten in en voor organisaties. Je kunt bij ons terecht voor kennis, cases, advies en het werken met verhalen. Op dit moment werken we met een kerngroep de gedachte achter het gilde verder uit. Het Storytelling Gilde kun je hier vinden >>.  Waterschrijver is één van de initiatiefnemers van dit gilde.

Zowell: Zwolse verhalen over kleine momenten met grote impact

Socialer, duurzamer, leuker, beter. Het kan! Zowell is een podium voor persoonlijke verhalen over kleine momenten waarin grote ontwikkelingen zichtbaar worden. Naast Zowell magazine organiseren we ook verhalenworkshops en verhalencafés >>. Zowell is een initiatief van Waterschrijver.

Creatieve Coöperatie Zwolle

Frisdenkers en waarmakers halen dromen dichterbij. De Creatieve Coöperatie staat voor verdieping, innovatie en co-creatie. Starters, gevestigde bedrijven en ondernemende studenten vinden werkruimte in ons pand. Wij verbinden de creatieve industrie ook aan andere innovatieve sectoren. Deze sectoren vinden bij ons inspiratie voor vernieuwing en ook 'gewone logische oplossingen van deze tijd'. De Creatieve Coöperatie in Zwolle is een samenwerking van creatieve bedrijven en professionals >>. Dit is de werkplek en het creatieve collectief van Waterschrijver. Van de kook, verhalen voor gas(t)vrije wijken en Zowell zijn twee creaties vanuit de Creatieve Coöperatie Zwolle.