•  
  •  

Luisteren naar verhalen voor een samenleving in beweging

Home Agenda Zowell verhalencafé over vertrouwen

Just a little bit of trust

Zowell, het nieuwe Zwolse verhalenmagazine, houdt samen met enkele andere verhalenliefhebbers op woensdag 16 december in de voormalige Muzerie een lokaal ‘Verhalencafé’. Dit initiatief is een proeftuin om niet alleen op papier maar ook ‘live’ verhalen met elkaar te delen. In de huidige onstuimige tijden wil Zowell met eigen verhalen over vertrouwen een ander geluid laten horen. Het is meteen een afsluiting van de crowdfundingcampagne van Zowell. Als bijdrage voor de avond vraagt Zowell een gift voor de crowdfunding. Meer informatie vind je bij zowell.nl. Aanmelden kan tot 14 december via zowellmagazine@gmail.com.

Een ander geluid
Het is bijna midwinter. Buiten is het donker en koud. Hollande en Rutte vertellen ons dat we in oorlog zijn. Soms lijkt het alsof we machteloos zijn en de grote verhalen met ons aan de loop gaan. In dit vertelcafé willen we in een onstuimige tijd een ander geluid laten horen. En dat doen we met iets waar iedereen aan mee kan doen: verhalen vertellen. Met onze verhalen over vertrouwen willen we lichtpuntjes zetten in een donkere tijd. Doe je mee?

Kleine momenten van vertrouwen
Maaike Gerritsen zal viool spelen, Marcel Douma en Kirsten Notten begeleiden de avond. We delen onze eigen kleine momenten van vertrouwen met elkaar. Momenten waarin we vertrouwen kregen terwijl we aan het stuntelen waren, en waarin we vertrouwen gaven terwijl we het risico kenden. Aan het eind van avond maken we de oogst tastbaar, zodat alle deelnemers met een nieuw verhaal naar huis kunnen. Samen maken we het verhaal van Zwolle over vertrouwen. Het wordt een ontmoeting, zowell met verhalen als muziek.

Gratis, maar niet voor niets
Entree is gratis, je betaalt zelf je drankjes. Een gift achteraf voor de crowdfunding van Zowell is welkom. Dat kan ter plekke of via www.voorjebuurt.nl/zowell. Dit verhalencafé van Zowell is mogelijk dankzij de bijdrages van Ruth Deddens, Maaike Gerritsen, Kirsten Notten en Marcel Douma.

Zowell, verhalenmagazine
Socialer, duurzamer, leuker, beter. Het kan! Het magazine Zowell laat zien dat de mooie toekomst er al is. De Zwolse verhalen over kleine momenten met grote impact zijn grotendeels verborgen. En dat is jammer, want zoveel moois willen we graag delen. Zodat andere mensen geïnspireerd raken en aanhaken. Daarom zijn we met Zowell begonnen, een magazine boordevol persoonlijke verhalen en tastbare momenten. Om dit magazine met kwalitatieve en onafhankelijke artikelen te kunnen maken, hebben we jouw hulp nodig. Elke gift zorgt voor meer mooie verhalen. Doneren kan via www.voorjebuurt.nl/zowell

Meer weten?
Woensdag 16 december 2015 van 20.00-22.00 uur ben je welkom aan de Goudsteeg 19 in Zwolle (voormalige Muzerie). Aanmelden voor 14 december via zowellmagazine@gmail.com of op ons Facebookevent >>. Wees er snel bij want het aantal plaatsen is beperkt. Meer info via: www.zowell.nl.