•  
  •  

Luisteren naar verhalen voor een samenleving in beweging

Home Agenda Zowell trapt af!

Zowell trapt af!

Socialer, duurzamer, leuker, beter. Het kan! Het magazine Zowell laat zien dat de mooie toekomst er al is. 7 oktober organiseert Zowell een netwerkevent om het 0-nummer van Zowell te presenteren. Eentje is voor jou! Het is meteen de start voor de crowdfundingcampagne. Je bent welkom om 16.00 uur in de Creatieve Coöperatie aan de Esdoornstraat 3 in Zwolle. Meer info via: www.zowell.nl/netwerkevent-zowel

De Zwolse verhalen over kleine momenten met grote impact zijn grotendeels verborgen. En dat is jammer, want zoveel moois willen we graag delen. Zodat andere mensen geïnspireerd raken en aanhaken. Daarom zijn we met Zowell begonnen, een magazine boordevol persoonlijke verhalen en tastbare momenten.

Maak jij het verschil?

Om dit magazine met enige regelmaat uit te laten komen en te vullen met kwalitatieve artikelen, hebben we jouw hulp nodig! Als jij doneert, krijg je iets moois en leuks van ons als dank. We geven je het beste wat we als Zowell te bieden hebben: persoonlijke verhalen in een magazine of als een workshop. Je kunt fan, ambassadeur of verschilmaker worden. Moeilijk, moeilijk! Welke gaat het worden? Je kunt vanaf 7 oktober doneren én je cadeaus in ontvangst nemen bij Voor je buurt >>. 

Kom je ook?

7 oktober 16.00-18.00 uur
Creatieve Coöperatie
Esdoornstraat 3, 
Zwolle