•  
  •  

Luisteren naar verhalen voor een samenleving in beweging

Home Agenda Zowell pop-up café

Zowell bijna op

Zowell pop-up café


Het 0-nummer van Zowell is een groot succes. De 600 exemplaren zijn bijna op. We willen mensen dan ook vragen hun exemplaar door te geven.
Op 9 november om 10.00 uur kun je jouw nummer doorgeven of ophalen bij het Zowell pop-up café in de Droom van Zwolle. 

Mede-eigenaar van een nieuwe beweging voor €10,-
Wil je zeker weten dat je nummer 1 krijgt? Voor €10,- ben je al mede-eigenaar van een nieuwe beweging. Om dit magazine met enige regelmaat uit te laten komen en te vullen met kwalitatieve artikelen, hebben we jouw hulp nodig! Je kunt tot 19 november bij crowdfunding platform Voor je buurt het verschil maken én je cadeaus in ontvangst nemen >>. 

Zowell pop-up café: geef Zowell door en haal Zowell op
We hadden 600 magazines laten maken om te laten zien wat Zowell kan worden. Het magazine was te vinden bij de bieb, het stadhuis, Goodyfoods, Waanders en Open Coffee. Maar hij is bijna op. Daarom vragen we je om jouw nummer door te geven! 9 november van 10.00 tot 11.00 uur houdt Zowell bij de Droom van Zwolle een pop-up café om Zowell door te geven. Als je jouw nummer uit hebt, kom je deze dan brengen? Heb je nog geen 0-nummer gelezen? Kom dan een magazine halen. Wij zorgen voor een kopje koffie of thee. Je kunt ter plekke ook doneren.

Praktisch
Droom van Zwolle
Koestraat , Zwolle
10.00-11.00 uur
Aanmelden is niet nodig.