•  
  •  

Luisteren naar verhalen voor een samenleving in beweging

Home Agenda Op klimaatavontuur bij de Grand Opening VanGasLos Festial

Op klimaatavontuur


VanGasLos Festival

Op dit VanGasLos Festival zullen we je op nieuwe en verrassende wijze meenemen naar de toekomst. De energietransitie biedt kansen voor nieuwe samenwerkingen en nieuwe business, en dat is precies wat we willen bereiken. Het festival geeft inzichten en inspiratie om vanuit een andere invalshoek naar jouw bijdrage aan de transitie te kijken en de mogelijkheden te zien die de energietransitie jou biedt! Ervaar dit samen met nationale en regionale bestuurders, mensen uit het bedrijfsleven, energiemakers en energiegebruikers, netbeheerders en politici. Ter plekke kun je kennismaken met het klimaatavontuur.

Samen op klimaatavontuur

Doe je schoenen uit en stap in het onvoorspelbare avontuur van het dagelijks leven. Leer supersnel de belangrijkste vragen van bewoners. Wij nodigen je uit om samen met bewoners op klimaatavontuur te gaan. In deze korte spelvorm komen hun dilemma's en beleving stap voor stap voorbij. Krijg inzicht in de onzekerheden en ontdek je eigen rol.

Waterschrijver en Studio Ariane Lelieveld zijn samen aanwezig op het VanGasLos festival. Meer informatie over het klimaatavontuur vind je hier >>.

Praktisch

10 mei, 16.00-20.00 uur
De oude energiecentrale
Hoogte Kadijk 400, Amsterdam.

Meer informatie >>.