•  
  •  

Luisteren naar verhalen voor een samenleving in beweging

Home Agenda Omgevingsmanagement en energietransitie met bewoners

Omgevingsmanagement en energietransitie met bewoners

Op donderdag 22 juni 2017 zal de zevende editie van de Landelijke Omgevingsmanagementdag plaatsvinden in Congrescentrum 1931 te Den Bosch. Het lerend platform Energie en Omgeving (LEO ) benut deze dag voor een sectorbijeenkomst. LEO heeft Waterschrijver gevraagd een bijdrage te leveren aan het programma. Dus gaan we op klimaatavontuur met bewoners!

Samen met bewoners op klimaatavontuur

Gemeenten, netbeheerders, woningbouwcorporaties en andere stakeholders in de energietransitie maken de eerste plannen voor gasvrije wijken en dorpen, maar worstelen met de vraag hoe bewoners bij deze energietransitie te betrekken. In deze korte masterclass ga jij mee in de beleving en dilemma's van bewoners zodat jij de bewonersparticipatie vorm kunt geven die nodig is. Je krijgt handvatten en inzichten om in de onzekerheden van de warmtetransitie samen met bewoners stappen te zetten. Het wordt een uur vol verhalen van bewoners, zowel van koplopers, volgers als achterblijvers. Je gaat er zelf meteen mee aan de slag.  

Programma

De aankondiging van de workshop vind je hier >>

Kijk voor de precieze tijd van deze workshop op de website van de Landelijke Omgevingsmanagement dag >>.

De Landelijke omgevingsmanagementdag zal plaatsvinden in de 1931 Brabanthallen. Dit is een congrescentrum in ’s-Hertogenbosch.

1931 Congrescentrum Brabanthallen,
Oude Engelenseweg 1,
5222 AA ’s-Hertogenbosch