•  
  •  

Luisteren naar verhalen voor een samenleving in beweging

Home Agenda Vertelcafé: Breken of lijmen

Breken of lijmen

Vertelcafé

Vazen, relaties of dromen kunnen kapot gaan en kunnen opnieuw geplakt worden. Wanneer is het tijd om te breken en wanneer is het tijd om te lijmen?

In het vertelcafé delen we op 8 mei met elkaar authentieke en eigen verhalen over breken of lijmen. Het is iedere keer weer verrassend welke verhalen we met elkaar naar boven weten te halen. Iedereen is welkom, ook als je nog nooit een verhaal hebt verteld. Alleen luisteren kan natuurlijk ook.

Neem je laptop, schrijfboekje of tablet mee
De verhalen komen vanzelf wel op tafel, maar we gaan niet voorlezen of discussiëren. De beste verhalen kunnen meteen worden opgenomen. Je kan ook ter plekke je verhaal opschrijven. Jouw verhaal kan een plek krijgen op de verhalenwebsite Jij vertelt, alleen als de verteller dat zelf wil natuurlijk. Neem je laptop, schrijfboekje of tablet mee.

Organisatoren
Dit vertelcafé is een samenwerking van de bibliotheek Zwolle en de website Jij vertelt, authentieke verhalen in Overijssel. Kirsten Notten begeleidt je met het vertellen en opschrijven van je verhaal. Zij verzamelt verhalen voor de website Jij vertelt omdat eigen verhalen mensen inspireren en met elkaar verbinden.

Praktisch
Tijd: 8 mei 19.00-21.00
Plaats: Biebcafé, Bibliotheek Zwolle
Aanmelden via info@waterschrijver.nl of via de website van de bibliotheek Zwolle>>.

Meer informatie over Jij vertelt en authentieke verhalen >>.